ТЕЧЕН ШОКОЛАД
15 БПВМ
Протеин на прах 15 БП
какао 8с.л. 4 БВ
сушени кайсии 9бр. 3 БВ
ягоди 240гр. 2 БВ
тъмен сироп от агаве 6с.л. 6 БВ
фъстъчен тахан 15с.л. 15 БМ
Нарязах ягодите на кубчета, и посварих десетина минути. Подсладих със стевия.
Кайсиите смелих фино, в нутрибулета.
Смесих протеина и какаото, което пресях. Разбърках добре, и прибавих останалите съставки. Получава се лепкава, и трудно разбъркваща се маса. Най-добре се бърка с дървена лопатка. Съвет - претеглете предварително купата, в която ще бъркате, за да може после лесно да сметнете колко грама е блока. Най удобно е, ако за разбъркването ползвате купа с капак, за да не се налага после да прехвърляте шоколада, защото е много лепкав. Съхранявам го в хладилника. Студен е още по-вкусен :)
Имайте предвид, че мазнините са повече от обявените, но с по малко не се получава :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар