ШКЕМБЕ ЧОРБА "ЦАРСКА"
ТРИ ПОРЦИИ ОТ 2БПВМ
ПРЯСНО МЛЯКО 1,5% 660ГР 3П 3В
БРАШНО ОТ ОВЕС 20ГР 1 1/2В
МАСЛО 2Ч.Л. 6М
ПИЛЕШКО МЕСО СВАРЕНО 75ГР 3П
ЧЕСЪН 2-3 СКИЛИДКИ
ВОДА 600МЛ
СОЛ, ЧЕРЕН ПИПЕР, ЧЕРВЕН ПИПЕР 1 Ч.Л., ЛЮТ ПИПЕР.
ПЛОД 1/2 БЛОК СПОРЕД СЕЗОНА КЪМ ВСЯКА ПОРЦИЯ ЗА БАЛАНС
В МАСЛОТО СЕ ЗАПЪРЖВАТ СМАЧКАНИТЕ И НАРЯЗАНИ НА СИТНО СКОЛИДКИ ЧЕСЪН, ПРИБАВЯ СЕ ЧЕРВЕНИЯ ПИПЕР, И ДРУГИТЕ ПОДПРАВКИ, СЛЕДВА ЛЕКО ЗАТОПЛЕНОТО И РАЗРЕДЕНО С ВОДАТА МЛЯКО И СЕ БЪРКА ДО ЗАВИРАНЕ.
АКО БРАШНОТО СТАНЕ НА ТОПЧЕНЦА, СЕ РАЗБИВА С МИКСЕР.
СУПАТА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ В ТРИ КУПИ , И ВЪВ ВСЯКА СЕ СЛАГА ПО 25ГР ОТ МЕСОТО.
ПОЛОДА Е ЗА БАЛАНС, МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ С 1/2 БЛОК ОТ ДРУГ ВЪГЛЕХИДРАТ.
Няма коментари:
Публикуване на коментар