8 БВ
2 БВ Карфиол
1 БВ тиква
1 БВ лук
2 БВ гулия
2 БВ картофи
Чубрица, дафинов лист, сол, джоджен, куркума, черен пипер, пилешки бульон или пиле, магданоз.
Всичко в мултикукъра. Моя е херметически, и за това режа зеленчуците на много големи парчета, за да не се разкашкат. Раздробявам ги после. Ако имам бульон, правя супата с бульон, ако не, пускам едно бутче, или каквото имам, за да я овкуси. Когато супата е готова, отделям месото, ако съм я правила с пиле, и раздробявам зеленчуците на малки парченца. Поръсвам с магданоз.Тегля и деля на осем. Всяка порция е 1 БВ.
Нищо особено като рецепта, просто сполучливо съчетание на продукти, което много ни допада, и готвим у дома тази супа вече три пъти :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар